Altijd een vaste
HR-expert

Heb je behoefte aan een vaste HR-expert maar is jouw organisatie niet groot genoeg voor een HR-adviseur in loondienst? Dan is het HR-abonnement van HR voor jou dé oplossing voor jou! Het voordeel van een abonnement is dat we een langdurige samenwerking aangaan en we elkaar echt goed leren kennen. We kunnen onze adviezen en werkzaamheden beter afstemmen op wat jullie nodig hebben. Ook ben je altijd verzekerd van de beschikbaarheid van een ervaren HR-adviseur voor jouw organisatie.

Bekijk mijn HR abonnementen

Hier kun je Nathalie voor inzetten

HR-beleid ontwikkeling

Het ontwikkelen van goed maar simpel HR-beleid. Want “HR is simpel, maar het moeilijkste wat er is, is simpel HR-beleid.”

Voeren van HR gesprekken

Zoals sollicitatiegesprekken, re-integratiegesprekken, frequent verzuimgesprekken, ontwikkelgesprekken, exitgesprekken, et cetera.

Vergroten van het werkgeluk

Het vergroten van het werkgeluk van jullie medewerkers door het verbeteren van de medewerkersreis en de medewerkersbeleving (employee experience).

Schrijven van teksten

Het schrijven van vacatureteksten, HR-beleidstukken, brieven, enzovoort.

Organiseren van bijeenkomsten

Organiseren van medewerkersbijeenkomsten, bijvoorbeeld als er geen OR is.

HR-advies & Netwerk

Het geven van HR-advies in heikele kwesties. Soms is het handig een expert om advies te vragen. In dat geval heeft HR voor jou een groot netwerk aan experts die we kunnen raadplegen. Daarin bevinden zich specialisten op allerlei gebied zoals arbeidsrecht, re-integratie, employer branding, personeelsadministratie, enzovoort.

Wat kost een
HR-abonnement?

Logisch dat je wil weten wat een HR-abonnement kost zonder eerst een offerte op te vragen. Daar doen we bij HR voor jou niet geheimzinnig over. In het onderstaande schema zie je de prijzen en wat je daarvoor krijgt. We bieden twee standaard abonnementen aan; de Basis en de Plus. Daarnaast kun je kiezen voor een maatwerk abonnement. De kosten van het maatwerk abonnement hangen af van jouw wensen. In de bijbehorende spelregels lees je wat je van ons mag verwachten en wat wij van jou verwachten. Zo leggen we een goede basis voor een fijne samenwerking!

Plan een afspraak in

Waarom is Nathalie jullie
HR-adviseur?

Zoek je een ervaren HR-adviseur die naar je luistert, je bijstaat met praktisch HR-advies en waarbij jouw mensen zich snel thuis voelen? Dan ben je bij Nathalie aan het goede adres! Met haar oprechte interesse en positieve energie voelen mensen zich snel prettig bij haar. Hierdoor nemen mensen Nathalie snel in vertrouwen en weet ze wat er leeft onder jouw medewerkers. Ze is vriendelijk maar duidelijk, enthousiast en betrokken en houd van doorpakken.

Neem contact op

Nathalie is kritisch op haar eigen functioneren maar beschikt ook over een gezonde portie humor en relativeringsvermogen. ‘Doen wat je zegt en zeggen wat je doet’ is haar op het lijf geschreven. Nathalie is een HR-generalist met meer dan 20 jaar ervaring in verschillende organisaties en een groot netwerk. Voor elke HR-uitdaging vindt zij een oplossing, eventueel met behulp van specialisten uit haar netwerk.

Over Nathalie en haar HR-visie

“HR is simpel, maar het moeilijkste wat er is, is simpel HR-beleid” aldus Nathalie. Een simpel HR-beleid, concreet en praktisch, dat is waar zij voor staat. Haar missie als HR-adviseur is zorgen dat mensen gezond en met plezier kunnen werken, nu en in de toekomst.

Nathalie is groot fan van de nieuwste stroming binnen HR die draait om het verbeteren van de employee experience (medewerkersbeleving). Je kan het ook werkgeluk noemen.

Lees meer over Nathalie