Wil jij weten hoe je jouw HR-beleid kan verbeteren?

Is jouw onderneming snel gegroeid en wil je jullie HR-beleid verder professionaliseren? Met onze eenmalige HR-scan weet jij exact hoe je ervoor staat en wat je nog kan verbeteren. HR voor jou helpt je op weg met praktische verbetertips waar je zelf mee aan de slag kan. Zo blijf je een aantrekkelijke werkgever voor jouw medewerkers en dat is essentieel in de krappe arbeidsmarkt!

Vraag een HR-scan aan!

Scan van jouw HR-beleid

Met onze HR-scan nemen we jullie HR-beleid onder de loep. Waarop we de focus leggen is aan jullie. Zo kunnen we kijken of jullie HR-beleid voldoet aan wet- en regelgeving en/of jullie medewerkers interviewen over hun employee experience (medewerkersbeleving). Vervolgens krijg je van ons een concreet advies over de verbeterpunten en hoe je die aan kan pakken. Je kan er dus zelf mee aan de slag!

Voorbeeld van een HR-scan

Bij een HR-scan beginnen we met een inventarisatie van de huidige HR-instrumenten en een gesprek met degene die de HR-werkzaamheden binnen de organisatie uitvoert. Vervolgens vragen we je om gesprekken in te plannen met een afspiegeling van jullie personeelsbestand. In deze gesprekken lopen we de medewerkersreis door (zie afbeelding hieronder). We luisteren en laten de medewerkers vooral vertellen. Op deze manier verzamelen we waardevolle input.

Wat kost een
HR-scan?

Omdat de structuur van onze HR-scan staat, kunnen we de HR-scan tegen een scherpe prijs aanbieden. Een standaard HR-scan waarin we jullie HR-beleid toetsen aan wet- en regelgeving en jullie medewerkers interviewen, bedraagt circa 5.225 euro. De prijs hangt af van het aantal geïnterviewde medewerkers en op welke punten je een advies wil. Voor we starten maken we een offerte op maat gebaseerd op jouw wensen. Onze prijzen zijn altijd exclusief btw en eventuele reiskosten. Wil je een indicatie van de prijs voor jouw opdracht? Neem dan vandaag nog contact met ons op.

Neem contact op

Ons advies

Als we alle input verzameld hebben schrijven we het advies. Voor de juridische check geldt dat we kijken naar wat écht moet. Bij HR voor jou gaan we altijd uit van vertrouwen in de mens. Dat betekent dat we niet allerlei reglementen opstellen ‘voor het geval dat’. Wij zijn ervan overtuigd dat als je handelt op basis van vertrouwen, 99% van de mensen dit vertrouwen ook niet zal beschamen. En die ene procent die er wel misbruik van maakt, had dat ook gedaan als er wel een reglement was.

Weergave interviews

Over de interviews met de medewerkers geven we alleen terug wat de meerderheid van de medewerkers verteld heeft. Onderwerpen die slechts door één medewerker benoemd zijn laten we buiten beschouwing. Je krijgt een concreet advies van ons waar je zelf mee aan de slag kan. Mocht je toch gebruik willen maken van de diensten van HR voor jou om enkele onderdelen voor jullie uit te werken, dan kan dat uiteraard. Maar het hoeft niet.

Over Nathalie en haar HR-visie

“HR is simpel, maar het moeilijkste wat er is, is simpel HR-beleid” aldus Nathalie. Een simpel HR-beleid, concreet en praktisch, dat is waar zij voor staat. Haar doel als HR-adviseur is zorgen dat mensen gezond en met plezier kunnen werken, nu en in de toekomst.

Nathalie is groot fan van de nieuwste stroming binnen HR die draait om het verbeteren van de employee experience (medewerkersbeleving). Je kan het ook werkgeluk noemen.

Lees meer over Nathalie