Achtergrond

Ik ben geboren en getogen in Zutphen. Al snel na het behalen van mijn Hbo-diploma ben ik richting Delft vertrokken en heb daar zo’n 20 jaar gewoond. In de zomer van 2021 ben ik met mijn partner en drie zoons weer in Zutphen gaan wonen. Op zoek naar meer rust, ruimte en natuur. En dat is gelukt, wij willen niet meer terug naar de randstad.

Werkervaring

Het schrijven van teksten heb ik altijd leuk gevonden. Gelukkig is schrijven een belangrijk onderdeel van mijn HR-werkzaamheden. Eind 2021 heb ik een cursus copywriting gevolgd bij Laudius (geslaagd met een 9,9). Begin 2022 ben ik, naast mijn werk als HR-adviseur, gestart als freelance tekstschrijver. In april 2022 heb ik mij voor langere tijd verbonden aan Kroftman Structures als copywriter voor het eerste #TheyAskYouAnswer project in Nederland.

Omdat ik mezelf blijvend wil ontwikkelen als tekstprofessional en ondernemer, ben ik lid van Tekstnet. Daarmee kan ik jou de beste kwaliteit teksten bieden.

Inbound marketing

They Ask You Answer is een inbound marketing strategie. Met een inbound marketing strategie laat je potentiële klanten jullie vinden. Dat doe je door continu nieuwe en relevante content op jullie website te plaatsen. Content waarmee jullie potentiële klanten naar jullie website trekken. Als je dit goed doet, kan je afscheid nemen van dure advertenties zoals Google Ads. Daarnaast bouw je vertrouwen op bij je doelgroep en profileer jij jezelf als de expert op jullie vakgebied. Het ontlast eveneens je salesafdeling omdat je de vragen die klanten stellen, al beantwoord hebt op je website.

They Ask You Answer content

They Ask You Answer van Marcus Sheridan gaat nog een stapje verder. Hij neemt je bij de hand in het uitgebreid, volledig en eerlijk informeren van jouw klanten. Ook over spannende zaken zoals prijzen of de nadelen van jouw producten of diensten. Je bouwt hiermee vertrouwen op en je wordt een autoriteit in jouw branche. Door eerlijk te zijn over waar je niet van bent, houd je alleen de klanten over die echt bij je passen. Danielle Navas-Brandt, They Ask You Answer-expert in Nederland, begeleidt Kroftman Structures hierbij. Ik heb enorm veel geleerd van haar en het leerplatform van Impact over het schrijven van They Ask You Answer content.

Inbound marketing content schrijven past bij mij

Deze manier van content maken past perfect bij mij. Ik ben van nature erg nieuwsgierig en wil altijd het naadje van de kous weten. Ik heb een groot inlevingsvermogen waardoor ik me goed kan verplaatsen in jullie klant en wat hij of zij wil weten. In het verleden heb ik mijn Pabo-diploma behaald en het helder uitleggen van zaken & informatie structureren, is mijn tweede natuur. Daarnaast houd ik ervan wat langer betrokken te zijn bij een organisatie en de mensen en de producten of diensten echt goed te leren kennen.

Wil je meer weten over mijn achtergrond, neem dan een kijkje op mijn LinkedIn Profiel.