Wat klanten van Nathalie vinden

Lees referenties over Nathalie van eerdere opdrachten en werkgevers.

Nathalie gaat met veel zorg en toewijding aan de slag. Doordat ze in de eerste gesprekken de juiste vragen weet te stellen, weet ze met haar teksten echt de kern te raken. Ik schrijf zelf ook graag, maar ik vind het toch lastig om over mezelf en ons bedrijf te schrijven. Nathalie heeft me dit uit handen genomen en daardoor is onze site weer helemaal up to date. Een aanrader dus!

OI

Odair Inocencio

Ik heb met Nathalie samengewerkt toen zij nog werkte als HR adviseur. In die tijd schreef ze veel nieuwsberichten voor ons intranet, beleidsstukken en het HR gedeelte van het jaarverslag. Nathalie schrijft makkelijk en weet mensen aan te spreken. Ze is een enthousiaste en prettige persoonlijkheid. Ze komt haar afspraken na en je weet wat je aan haar hebt.

LM

Laura van der Mark

Super fijne samenwerking! Nathalie weet altijd strak, gestructureerd en prettig leesbaar te schrijven. Zij vertaalt je wensen in een overzichtelijk geheel. Tevens zorgt zij ervoor dat de tekst goed aansluit bij de lezer of doelgroep, en houdt zij focus op waar de tekst voor is bedoeld. Zij komt haar afspraken na en is altijd op tijd met het aanleveren, zo niet eerder. Vooraljouwteksten.nl is een heel fijne partner om mee samen te werken!

DN

Danielle Noach