Mijn schrijfstijl

Dit is mijn allereerste blog ooit. En nog voor mijn eigen website ook. Als tekstschrijver is de druk dan best hoog. Maar die uitdaging ga ik graag aan. Want dit is wat ik het allerliefste doe, teksten schrijven. En hier mijn werk van maken, is mijn droom. Voor jou, als potentiële opdrachtgever, is het prettig om te weten wat mijn sterke punten zijn. Want er zijn genoeg andere tekstschrijvers, maar wel allemaal met een eigen stijl.

Mijn schrijfstijl

Dat is waar mijn eerste blog over gaat. Als je mij inhuurt om jouw teksten te schrijven, wat krijg je dan? Nou allereerst heel veel aandacht. Want ik vind het belangrijk jouw identiteit, dat waar jij voor staat, door te laten klinken in mijn teksten. Daarom kan je de naam van mijn website ook lezen als ‘voorál jouw teksten’. Zodra ik voldoende weet om een goede tekst te schrijven, ga ik aan de slag.

Ik schrijf kernachtig, kort maar krachtig. Ik schrijf gericht op jouw doelgroep. Ik zorg dat jouw enthousiasme over jouw product of dienst doorklinkt in de tekst. En ik zet potentiële klanten aan tot actie. Een goede tekst zorgt voor meer klanten, daar ben ik van overtuigd. Als je met mij in zee gaat, dan maken we duidelijke afspraken over de wederzijdse verwachtingen. Ik zeg wat ik doe, en ik doe wat ik zeg. Ik ben enorm gedreven en een energieke persoonlijkheid met een flinke dosis humor en relativerings-vermogen.

Bovendien sta ik te popelen om mezelf te bewijzen als tekstschrijver. Dus, behoor jij tot de eerste 10 opdrachtgevers die mij de kans biedt mezelf te bewijzen? Dan schrijf ik een tekst voor jou voor de helft van de prijs! Goede deal toch?